De volgende dag kon het echte werk beginnen. De opkomst was deze keer nog groter dan voorheen en ook het enthousiasme waarmee iedereen zich op zijn taak stortte, werkte inspirerend. Eindelijk kunnen we zeggen dat de sleuven uitgegraven zijn! Het saaiste werk zit erop. Dat betekende ook dat we de bewapening die we de vorige dag op de werf wisten te krijgen, konden plaatsen. Een zware taak waar we soms wel een tiental man voor nodig hadden. En zelfs dan was het (letterlijk) nog met vallen en opstaan. Zo’n bewapening weegt veel, dat kan ik u meegeven.  Ook de liftkooi is intussen afgewerkt, eveneens een werks van lange adem. Maar het heeft ons toch weer wat geld uitgespaard. Verder hebben we nog een hoop houten platen verzaagd. Die platen zullen dienen al basis waarop het beton zal worden gestort.

En zo kunnen we langzamerhand een pagina omslaan. Er zullen er nog veel volgen, maar alles op zijn tijd. We willen graag iedereen die is komen helpen nogmaals bedanken voor hun inzet.
Jullie hulp betekent immens veel voor ons!

Bouwen in februari