1
2
3
4
5
6
7
8

De winterse vorst is nog steeds in het land en op onze werf, maar dat deert ons niet. Vandaag werd namelijk leuk nieuw speelgoed geleverd: een kraan! Want nu we al kunnen beginnen te lijmen en metselen op de eerste verdieping van ons gebouw, wordt het al behoorlijk lasting om de zware cellumatblokken naar boven te sleuren.

In afwachting van de kraan voerden we nog enkele kleine werkjes uit, voornamelijk het versnijden van hout om op de trap te leggen. Dit om te voorkomen dat onze pasgelegde trap al beschadigd of vuil zou worden. En dan kwam de kraan zelf. Helaas stond er een geparkeerde wagen in de weg, die werd dan maar weggetakeld.

Die werd netjes naast ons gebouw geplaatst en torent nu hoog boven het SKI. Inmiddels kunnen we er al aardig mee omspringen en heeft het beestje ons als heel wat werk uitgespaard. We zijn er in ieder geval van overtuigd dat deze aankoop ons geen windeieren zal leggen.

De kraan