1
2
3
6
7
8
9


Er is alweer een maand voorbijgevlogen sinds onze laatste update, en naar goede gewoonte hebben we opnieuw een hoop werk verricht op onze werf. We kunnen nu eindelijk spreken over een gebouw van wel degelijk twee verdiepingen. Binnenkort zal ook het dak worden geplaatst, zodat we opnieuw een mijlpaal in de vooruitgang van ons bouwproces bereiken (al is elke steen die gelegd wordt eigenlijk al een mijlpaaltje op zich, natuurlijk). Ook de vakschool draagt hun steentje bij voor het binnenmetselwerk.

Inmiddels zijn de stalen kolommen en liggers ook op een eerste likje verf getrakteerd. Verder op het programma staan het plaatsen van de wapeningskorven in de ringbalk en het (nogmaals) schieten van een gat in de geval van het SKI. Eind juni zal ons gebouw ook in de stellingen worden geplaatst door de vakschool, en we blikken alvast vooruit om ons gebouw eind augustus te verven – in een mooi zebramotief welteverstaan.

Ons bouwproject heeft ook de radio gehaald! Op onze facebookpagina kunt u een fragment herbeluisteren waarin een van de onzen het bouwproces kort even toelicht.
!

Metselwerk tweede verdiep