Beste Zebra’s

De zomervakantie loopt stilletjes aan op zijn einde en het schooljaar komt in zicht. Dat betekent dat ook het nieuwe scoutsjaar voor de deur staat! Het nieuwe scoutsjaar gaat van start op zaterdag 10 september 2016 om 10u. We verzamelen in de Onderstaat. We keren ook naar daar terug tegen 18u. Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen en reserve kledij voor zij die veranderen van tak. Alle informatie over de start van het scoutsjaar kan u terugvinden in de onderstaande brief:

[ddownload id=”1378″ text=”Brief start scoutsjaar”]

 

Alle brieven kan u steeds vinden onder: Ouders -> Brieven
Indien u dit wenst kan u ook brieven ontvangen via mail, daarvoor dient u zich in te schrijven voor de mailinglijst. Dit kan u eenvoudig doen door te navigeren naar: Ouders -> Brieven, daar zal u zich kunnen inschrijven voor brieven te ontvangen.

Op 17 september gaat ook de fotoshow door. Daar wordt de nieuwe leiding voorgesteld en zal de nieuwe website ook worden toegelicht. Het is ook de ideale moment om eens een babbeltje te slaan met de leiding van uw kinderen.

Hopelijk tot dan!

De eenheidsleiding

Start nieuw scoutsjaar