Beste ouders, vrienden en sympathisanten,

Het nieuwe scoutsjaar is al weer een tijdje aan de gang en er zijn ook een flink aantal nieuwe leden gestart. Het wordt dus tijd om iedereen bij elkaar te brengen bij een etentje.
Graag nodigen we jullie uit op een gezellige avond in zebrastijl waar we met veel plezier een overheerlijke Waterzooi met kip zullen serveren. Wij voorzien ook een vegetarische versie.
Deze avond gaat door op zaterdag 12 november 2016 in ons lokaal in het Godshuishammeke. Onze deuren gaan open om 17u30. De kinderen zullen die dag de vergadering daar eindigen zodat U alvast kunt beginnen aan het aperitief. Het eten wordt voorzien vanaf 19u.  De kostprijs bedraagt 14€ voor een volwassene en 9€ voor kinderen tot 12 jaar.  De opbrengst van deze avond gaat uiteraard in de spaarpot om het nieuwe lokaal te financieren.  Inschrijven kan via de onderstaande link:

Inschrijven waterzooi avond

Indien u een tafel wenst te delen met een bevriende familie gelieve dit aan te geven bij de inschrijving zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de tafelschikking. De brief kan u vinden onder ouders -> Brieven. Of via de onderstaande link:

Brieven

Wij hopen alvast dat U ook zal aanschuiven aan onze rafel,

Scoutshartelijk,
Het Zebrateam.

Waterzooi avond