Beste Zebra’s,
De cava en kinderchampagne verkoop loopt stillaan op zijn einde. Binnen exact twee weken zal het bestelformulier op de zebra-site worden afgesloten (zondag 4 december). Momenteel is de verkoop jammer genoeg nog geen groot succes bij het zien van het aantal bestellingen. Daarom vraag ik jullie om een tandje bij te steken en rond te vragen bij familie, vrienden, collega’s… of ze scoutsgroep De Zebra’s willen steunen door een flesje cava, kinderchampagne of Leffe te kopen. Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht kan dit geen probleem zijn!
Niet te vergeten: de eerste drie beste verkopers/verkopertjes krijgen een mooie prijs!
Het bestelformulier kan u hier terugvinden of bovenaan op de zebra site bij cava-verkoop.
Alvast bedankt!
Stevige linker,
Hermelijn
CAVA VERKOOP (laatste 2 weken)!