Beste Zebra’s

Met een zwaar hart willen we langs deze weg het overlijden van één van onze oudste en meest geliefde leden, Walrus, delen.

Walrus maakte reeds sinds het prille begin deel uit van onze scoutsgroep en heeft in die jaren de harten van jong en oud geraakt. Bevers, welpen, (jong)verkenners-en gidsen, seniors en stam; iedereen kon genieten van zijn warme gezelschap, zijn goedhartige aard, de rust die hij uitstraalde. Maar niemand genoot meer van het leven dan hijzelf. En dat is hoe de meesten van ons zich hem zullen herinneren. Een levensgenieter. Op kamp steeds gewapend met een camera en een lach.

Met zijn heengaan verliest onze scoutsgroep een groot man, maar we zijn hem dankbaar voor de mooie herinneringen die we allen met ons zullen blijven meedragen. We wensen veel sterkte toe aan Bever en zijn zonen, Manta, Wasbeer en Joris.

We zullen hem ontzettend missen.

 

Heengaan Walrus