Beste ouders en zebra’s

De inschrijvingen van winterkamp 2019 staan nu online. U kan uw kind inschrijven op de site via Inschrijvingen -> Winterkamp -> [Tak]. De brieven van het winterkamp per tak vindt u op https://dezebras.be/info/brieven/ . In de brief vindt u alle praktische informatie. Na de inschrijving krijgt u ook een bevestigingsmail met nog eens de betalingsgegevens.
Net zoals elk jaar wordt het winterkamp door de takken apart georganiseerd. Dit betekent dat de bedragen voor verschillende takken op verschillende rekeningnummers gestort moeten worden. Gelieve ook op te merken de rekeningnummers per tak niet altijd dezelfde als vorig jaar zijn.
Mocht u nog vragen hebben, kan u deze altijd stellen aan de leiding van uw kind. De informatie hiervoor vindt u op de brief.
Scoutsgroeten
De eenheidsleiding

Inschrijvingen winterkamp