Beste ouders en Zebra’s,

Met veel pijn en verdriet moeten wij jullie het overlijden van onze senior Reiger (Sandro) melden. Reiger was een goedlachse en lieve jongen die altijd klaarstond voor de scouts. Hij stierf aan een natuurlijke dood. Hij zal enorm gemist worden door ons allen. Onze scouts is een hechte familie dus het verlies van een Zebra valt ons zwaar.

Om deze reden zal het komende zaterdag (20/11) voor alle takken geen scouts zijn. In plaats daarvan zal er vanaf 16h een herdenkingsmoment zijn voor Reiger aan De Zebra. Iedereen die steun wil betuigen aan zijn familie, vrienden en leiding of gewoon nood heeft aan even samenzijn, is welkom.

Er zal een rouwboek voorzien worden om iets in te schrijven en een doos waar jullie iets kunnen insteken voor de familie van Reiger en zijn vrienden.

Wij wensen Reiger zijn familie, vrienden en iedereen die hem gekend heeft veel sterkte toe.
Een stevige linker,
De leiding

 

Heengaan Reiger