Beste Zebra’s en sympathisanten,

Op zaterdag 12 maart organiseren we voor de eerste keer een ‘spaghetti-on-the-go’ – actie๐Ÿ. Kunnen jullie allemaal niet wachten op de heerlijke kampspaghetti of heb je gewoon geen zin om te koken op zaterdagavond? Ideaal! Onze stam voorziet een lekkere afhaalmaaltijd voor jullie, met veel liefde (en mogelijks een paar kampvitamientjes) klaargemaakt. โค Er wordt ook veggie voorzien!

Wat moet je doen om deze maaltijd op je bord te krijgen? Gewoon dit formulier invullen: https://dezebras.be/spaghetti-on-the-go/. Hierna krijg je een bevestigingsmail van je bestelling en de betalingsgegevens (cash betalen is niet mogelijk, gelieve op voorhand te storten zoals aangegeven in de bevestigingsmail). Check zeker ook je spam! De spaghetti kan op 12 maart afgehaald worden in het Coyendanspark tussen 18h en 18h30. Bestellen kan tot 6 maart!

PS: heb je familie of vrienden die ook niet graag koken op zaterdag? Laat ze dan zeker bestellen en misschien kunnen jullie er een gezellige date van maken ๐Ÿ˜‰

Tot dan!
Een stevige linker,
De Zebra’s

Spaghetti On The Go ๐Ÿ