Beste ouders en Zebra’s,

Op zaterdag 24 juni is het de eindactiviteit van dit scoutsjaar. Naar goede gewoonte doen alle takken een leuke daguitstap. Concrete info zoals locatie en uur vind je in een mail en brief van de tak zelf. Je kan vanaf nu alvast inschrijven via onderstaande link:

De deadline voor de inschrijvingen van de eindactiviteiten ligt op zondag 4 juni om 20u.

Op diezelfde zaterdag vindt ook onze jaarlijkse BBQ plaats. Iedereen is welkom vanaf 18h aan De Zebra. Inschrijvingen hiervoor zijn ook te vinden op de website via deze link: https://dezebras.be/inschrijven/bbq/. Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 juni. We hopen jullie dan massaal te verwelkomen! Wacht niet te lang om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt.

Een stevige linker,

de eenheidsleiding

BBQ en eindactiviteit