Beste Zebra’s en ouders,

Over een dikke 2 maanden vertrekken we met z’n allen terug op grootkamp. Jullie kunnen zich vanaf nu inschrijven op onze website of via deze link https://dezebras.be/inschrijven/grootkamp/. Alle info die je nodig hebt voor het kamp kan je vinden in de brief. Neem hem zeker volledig door.

Het kamp gaat door van 18/07-27/07 op de dezelfde locatie als vorig jaar. De bevers die 5 dagen meegaan op kamp worden door hun ouders gebracht naar het kampterrein op zaterdag 22/07 (meer info in de brief).

Het kampgeld bedraagt dit jaar 160 euro. Vanaf het derde kind uit eenzelfde gezin of bevers die 5 dagen meegaan, bedraagt het kampgeld 105 euro.

De inschrijvingen sluiten op zondag 25 juni af om 20u. Vergeet ook de medische fiche niet af te geven. Deze moet ten laatste op 24 juni afgedrukt afgegeven worden aan de leiding.

Een stevige linker,

De eenheidsleiding

Inschrijvingen grootkamp 2023