Shop online en steun ons gratis door gebruik te maken van de link op onze website van Bol.com en Trooper.

Bol.com

Als u binnen vijf dagen na de klik vanuit onze website een of meerdere artikelen koopt, en u binnen deze vijf werkdagen de bol.com-winkel niet via een andere partner of marketingkanaal (zoekmachine, banners of e-mailnieuwsbrieven) heeft bezocht, ontvangen wij commissie over alle artikelen die door u zijn aangeschaft. Naargelang de aard van de artikels krijgen wij hier tot 8% van het aankoop bedrag als commissie. Als iedereen gebruik maakt van deze link, kunnen wij hier maandelijks een mooi bedrag aan over houden. U hoeft alleen via deze link naar Bol.com te surfen. Zo eenvoudig is het!

Meer informatie en de percentages die wij hiervoor krijgen kan je vinden op de onderstaande link:

Partnermodel

Comissiemodel

Trooper

Trooper werkt volgens hetzelfde principe, alleen dekken zij veel meer winkels dan enkel Bol.com. Als je via de link op onze website naar je aankoopwebsite van keuze gaat krijgen wij daar een commissie op. Dit zijn klein bedragen, maar aangezien wij met ons alleen grote groep vormen zorgt dit ervoor dat ons een mooi bedrag kan opleveren.

Steun ons via deze linken:

https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/zebras281

https://www.bol.com/nl/?Referrer=ADVNLPPcef2ed00cdbf92970066cd88b2000047596&utm_source=47596&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl