Beste ouders en Zebra’s

De zebrashop zal elke eerste zaterdag van de maand open zijn in ons scoutslokaal De Zebra. Daar kan u een uniform, badges, das(ring)… kopen voor uw kind.
Bij de start van het scoutsjaar zal de zebrashop ook nog op enkele extra momenten open zijn, een overzicht van de data voor het eerste semester vindt u hier:

  • 18 september
  • 2 oktober
  • 9 oktober
  • 16 oktober
  • 13 november
  • 4 december

De zebrashop zal op deze momenten open zijn vanaf 17u45.

Als u er zeker van wil zijn dat de juiste maten aanwezig zullen zijn, kan u op voorhand een mailtje sturen naar giraf@dezebras.be , uw bestelling zal dan klaarliggen om opgehaald te worden in de zebrashop. Er worden geen bestellingen meer uitgedeeld op andere momenten, en bestellen kan enkel en alleen via bovenstaand mailadres, en dus niet meer via de leiding van uw kind. Het is uiteraard niet verplicht om op voorhand te bestellen.

Betalen gebeurt ter plaatse via payconiq of cash.

Tweedehandshemden

Tweedehandshemden zijn te koop ter waarde van 10€. Helaas hebben we van tweedehandshemden maar een beperkt aantal maten. Als uw kind zijn of haar hemd ontgroeid is, kan u ons daar veel plezier mee doen. Wanneer u een oud scoutshemd terugbrengt, krijgt u €10 korting op de aankoop van een nieuw scoutshemd.

FOS-shop

Het materiaal dat in onze Zebrashop verkocht wordt, is allemaal aangekocht in de FOS-shop (aan het Sint-Pietersstation). Uiteraard kunnen wij niet alles verkopen, maar wij verwijzen u graag door naar de FOS-shop indien u op zoek bent naar iets specifieks.

Meer info over de FOS-shop? Zie link http://www.fosshop.be/

Voor vragen of bestellingen, contacteer gerust giraf@dezebras.be!

Een stevige linker,

De Zebra’s