Algemeen

Beste ouders en zebra-leden,

Als u een das, badges, T-shirt … wil kopen voor het uniform van uw kind, kan u dit normaal gezien doen in de zebrashop in ons lokaal. Om drukte te vermijden en opnieuw om de coronamaatregelen zo goed mogelijk op te volgen, zal dit voorlopig op bestelling gebeuren. Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

  1. U bekijkt het aanbod en de prijslijst op onze website: prijslijst.
  2. U stuurt een mailtje met uw bestelling naar dromedaris@dezebras.be.
  3. U krijgt een mailtje terug met een bevestiging en het te storten bedrag + rekeningnummer (zorg dat u zeker het juiste rekeningnummer gebruikt!).
  4. U krijgt de bestelling zo snel mogelijk via de takleiding van uw kind.

Tweedehandshemden

Tweedehandshemden zijn te koop ter waarde van 10€. Helaas hebben we van tweedehandshemden maar een beperkt aantal maten. Als uw kind zijn of haar hemd ontgroeid is, kan u ons daar veel plezier mee doen. Wanneer u een oud scoutshemd terugbrengt, krijgt u €10 korting op de aankoop van een nieuw scoutshemd.

FOS-shop

Het materiaal dat in onze Zebrashop verkocht wordt, is allemaal aangekocht in de FOS-shop (aan het Sint-Pietersstation). Uiteraard kunnen wij niet alles verkopen, maar wij verwijzen u graag door naar de FOS-shop indien u op zoek bent naar iets specifieks.

Meer info over de FOS-shop? Zie link http://www.fosshop.be/

Voor vragen of bestellingen, contacteer gerust dromedaris@dezebras.be!

Een stevige linker,

De Zebra’s