Gegevens ouders


Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

GSM nummer *


Gegevens kind


Voornaam *

Achternaam *

Tak *

Moeten we rekening houden met eetgewoonten/allergieën? De rest van de informatie moet op de medische fiche geschreven worden. Dit veld dient om ons al een beetje op voorhand een idee te geven van het proviand dat we moeten inslaan.

Op ons zomerkamp worden elk jaar heel wat knappe beelden genomen. We maken graag gebruik van deze foto’s en video’s om het speelplezier op onze activiteiten te delen via ons online fotoalbum (op https://www.flickr.com/photos/136490551@N08/albums ) en de foto-avond in september. Mocht u hiermee akkoord gaan en later willen dat een foto (of meerdere) verwijderd worden, kan u dat steeds vragen.
Ik ga akkoord met bovenstaande:

JaNee


Alvast bedankt!

Door de nieuwe privacywet moeten we uw toestemming hebben om gegevens over u op te slaan. Door op 'inschrijving verzenden' te klikken, gaat u er mee akkoord dat wij deze gegevens bijhouden tot en met de dag na het einde van het kamp. Daarna worden alle gegevens verwijderd. U kan ook vragen om vóór het kamp uw gegevens uit de database te laten verwijderen. Dit kan door een mailtje te sturen naar eenheidsleiding@dezebras.be . Uw inschrijving wordt dan tenietgedaan. De informatie wordt niet met derden gedeeld, met uitzondering van het eventueel doorgeven van een deelnemerslijst aan de gemeente waar het kamp doorgaat.