Bij ons vind je een enthousiast team van tieners van 11 tot 14 jaar. Ze lopen over van energie en zijn steeds op zoek naar de grootste avonturen. Wij houden van ravotten, kattenkwaad uithalen en ons vuilmaken op de meest onmogelijke en mogelijke manieren. De leiding bestaat uit een leuke, zotte bende.

Elke zaterdag spelen en leren we over van alles en nog wat. De kleintjes van de groten en de groten van de kleintjes. Eens je bij de JVGs zit, leer je zelf koken, klussen, tenten opzetten … Kortom, je leert van alles om je plan te trekken in de natuur en je omgeving. Hoe maak je veilig een vuur? Hoe ga je veilig om met een mes? Hoe ga je veilig op stap?

We gaan verschillende keren in het jaar op kamp om de kennis en theorie aan de praktijk te koppelen. We hechten veel belang aan eigen inbreng van onze kinderen. Overleg, gesprek en discussie worden niet uit de weg gegaan. Omdat in de leeftijd van 11 tot 14 jaar de eigen mening vorm krijgt, vinden wij het belangrijk dat onze kinderen een eigen mening kunnen vormen en die ook kunnen uiten. Kom gerust een kijkje nemen en test het zelf!